Koç Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Eski şeylerin artık sona erdiği bir zamandasın. Eski olan hiçbir konuyu artık günümüze taşıma. Daha parlak ve daha ışıltılı bir şey sana doğru geliyor amasen hala geçmişin sana acı veren yönleri ile hesaplaşıyor olabilirsin. 2012 senesinden beri cevap alamadığın her şeye cevap buluyorsun.

2023 Koç burcu haritasında güçlü bir Venüs olacak.2023'te, özellikle yılın ilk yarısında, aşkta sayısız fırsata işaret ediyor. Yılın ilk yarısında Koç burcunda evlenmeyi planlayan veya birine evlenme teklif etmeyi düşünen herkes için iyi bir zaman olacak. İkinci çeyrekte Haziran sonrası ilişkinize olgunluk getirecek. Koç'un bu süre zarfında dikkate alması gereken tek durumu üçüncü bir tarafın etkisinden kaçınmaktır. Partnerinizle aranıza başka birinin girmesine izin verirseniz, ani bir bölünme veya yol ayrımına gidebilirsiniz. Bu yıl çok eski bir aşkın canlanması söz konusu olabilir.

Plüton 2008’den beri kariyer evinizden sosyal çevre ve arkadaşlık evinize geçecek. Bir kaç ay burada kalıp tekrar kariyer evinizdeki son hak edişlerinizi almanız için geri dönecek. Bu Plüton size gücünüzü topluluklardan ve toplu işbirliklerinden alacağınızı gösterecek. Kendinizi yeni topluluklara ya da kollektifte önemli yardım kuruluşlarına birden liderlik ederken bulabilirsiniz.

2017 Senesinden bu yana kariyeriniz ile ilgili birtakım haksızlıklar ve zorluklarla savaştınız. Şimdi Satürn 12.ev geçişi sizlere kuyudan su içme zamanı geldiğini söylüyor. Bu durum artık sizi 2026 senesine hazırlayacak Satürn koç burcuna girecek ve kendinizi tamamen ispat ettiğiniz bir zaman olacak.

Yönetici gezegeninizin Mars’ın ikizler burcunda gerilemeye başlarken yeni seneye girişiniz sanki sizleri bir şeylerin engellediği hissini veriyor olabilir. Yapılacak çok iş var ama sizin yapacak asla haliniz yok duygusunu yaşıyorsunuz. Bunun için endişelenmekten vazgeçin. İyi haber 14 Ocak sonrası işler yoluna giriyor olacak.

Kardeşlerinize sahip çıkarak ve kısa seyahetler yaparak enerjinizi değiştirebilirsiniz. Bu yıl çok fazla heyecan ve çok fazla fırsatlar var. Bunun ne kadarını keşfedip ne kadarını başarabilirsiniz size bağlı olacak. Ben bir noktaya kadar sadece sizi doğru zamanlama yapmanızı söyleyebilirim. Gerisi yeteneklerinizdir.

Venüs 20 Şubat sonrası sizin burcunuzda ilerleyecek ve muhteşem bir şekilde size harika getirileri olacak bunu kullanın. Dünyaya açılmak istiyorsanız ya da küçük bir işletmeniz var bunu büyütmek istiyorsanız bu mucizevi etkiler sizlere getirecek. En gösterişli ve en çarpıcı ayınız mart ayı olacak. Bu sefer doğum günü ayınız olduğu için değil. Güneş koç burcuna geçerken sizin burcunuzda yaşayacağınız ilk yeniay olacağı için olacak.

Zirveye çıkıyorsunuz!

Venüs ve Jüpiter kavuşumu ile birlikte bir şeyleri artık büyütmeniz gerektiğini farkedeceksiniz. Abarttığınız şeylere dikkat edin.23 Mart, plüton kısa bir süre kova burcuna geçiş yapacak.7 ay boyunca süren mars ikizler yolculuğuda artık son buluyor ve mars yengeç burcuna geçiyor. Uğradığınız haksızlıklar ya da hukuksal işlemlerden beklediğiniz sonuçları alıyorsunuz. Bu yüzden işlerinizi planlarken 24-29 mart arasında çok fazla hedef olmamaya ve sakin kalmaya özen gösterin. Bu arada yaşananlar ve gelişen olaylar için acele kararlar vermeyin.

Kendinizi sizin burcunuzda gerçekleşecek olan 20 nisandaki 29 derece koç burcundaki güneş tutulmasına hazırlayın. Nisan zamanında işlerin nereye gittiğini ya da ne olduğunu pek anlamayabilirsiniz. Tutulma enerjisinin olup bitmesi gerektiğini hatırlayın. 21 Martta 0 derece hem koç yeniayı hemde 20 nisanda 29 derece güneş tutulması olacak. Bu durum koçlar için çok radikal ve hızlı değişimlere işaret edecek.

Mayıs ayı mali durumun iyileştiği ve para kazanmaya başladığınız bir zaman olabilir.

Jüpiter Boğa burcuna girip uzun zamandır para evinizde olan Uranüs ile güçlü bir etkileşime giriyor. 20 mayıs sonrası taşınmak, yatırım yapmak gibi kararlar içine girebilirsiniz. Hatırlatmak isterim ki 21 Nisan-15 Mayıs arası Merkür gerilemesi olacak. Burada kendinizi daha kontrol etmeye ve gelişen süreçleri iyice araştırmayı seçin. Belki yurtdışına taşınmak ve yer değiştirmek istiyor olabilirsiniz.Belki bunu ortağınız, eşiniz istiyor. Tüm planlar değişim göstererek adeta yurtdışı kapıları açılıyor.

16 Ağustos aslan burcunda bir yeniay yaşayacaksınız. Bu dönem hayatınıza girecek insanlar çok tanıdık gelecek ve onlarla duygusal şeyler yaşmaya doğru ilerleyebilirsiniz Çünkü bu dönem tanıştığınız kişiler size daha önce onu tanıyormuş hissi verecek...

23 Ağustos başak burcunda Merkür gerilemesi yaşamınız çalışma hayatınızda yeni adımlar atacağınızı ve çalışma arkadaşlarınızla bazı gerilimleri yönetmeniz gerekirken çalışanlarınız varsa onların işten ayrılmaları ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Bu dönem özellikle sağlığınıza ve stresinize çok dikkat edin. Bazı şeyler gecikebilir,her şey her an birden olmaz. Bazı durumları daha farklı yönde ilerletmeyi seçin. Hatta bazen geri plana çekilmek ve her an her şeyi sizin yapmanız gerekmediğini görebilirsiniz.

Yaz aylarında yurtdışında mutlaka dil eğitimi almak veya kendinizi geliştirme konusunda imkanlarınız dahilinde alacağınız eğitimler sizleri yükseltecek.

Ekim ayı en güçlü ve en söz sahibi olduğunuz zaman olacak. Yönetici gezegeniniz mars akrep burcuna geçiş yapıyor. Geleceğe yönelik tüm kararlarınızı hayata geçiriyorsunuz. Neyi eksik hissediyorsan artık bu eksiklikle yürümeyeceksin. Daha finansal olarak güçlü ve özgür yola devam ediyorsun. 20 ekim evlilik,ortaklık ya da ilişkiler evinizde güneş ve Merkür kavuşacak. Eski bir ortağın ya da eski bir partnerin senden bir konuda özürdileyebilir.İlişkiler konusunda en haklı olduğun dönem belkide ekim ayı olacak.

Yılın sonuna bu kadar kendini bulmuş ilerlerken 28 Ekim Cumartesi günü 5 derecede boğa burcunda bir ay tutulması olacak. Bu dönem artık birikim yaptığın paran ya da almak istediğin yatırımların ile ilgili önemli bir adım atacaksınız. 20 Kasım sonrası yurtdışı planlarınız aktifleşiyor ve bu kapınız tamamen açılıyor. 2024 yeni bir ülkeye yerleştiğiniz zaman olabilir.