İkizler Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, tam hızınızı ve motivasyonunuzu yakalamışken işlerin sizin planlarınızın dışında gittiği bir yılın ardından 2023 yılına bu motivasyonu yeniden kazanarak başlıyorsunuz. Üzerinizdeki durgunluğu atabilirsiniz. Burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Mars, size yapmak istediklerinizle ilgili fırsatlar ve telafiler sunabilir. Koşullarınız her ne olursa olsun, içinde bulunduğunuz durumun bir gün sona ereceğini ve bu yüzden hep devam etmek zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Bu bilinç size her defasında yeni kapılar açabilir. Beklediğinize değen bir sürece giriyorsunuz.

Yıla yönetici gezegeninizin gerilemesi ile giriyorsunuz!

2023 senesine girerken yönetici gezegeninizin gerilemesi ile başlamanız sizi biraz zihinsel olarak yorgun ve yönsüz hissettirebilir ama şansınız varki bu sadece 18 Ocak tarihine kadar olacak. Bu zamana kadar koşulları korumak şartları zorlamamak doğru olacaktır. Daha sonrası için statünüz,kariyer planlarınız hepsi yoluna girecek.

İşyerinizde daha aranılan ve sevilen biri olacaksınız. Kurduğunuz bağlantılar sizi çok hızlı hedeflerinize taşıyacak noktada olacak.

Şubat ayında yeni bir işe giriyorsunuz!

Duygusal, ticari ve sosyal ilişkilerde yüzünüz gülebilir. Ne istediğinizi bilmek, ihtiyacınıza odaklanmak sizin kurtarıcınız olacaktır. Hem istediği başarı ve mutluluğu yakalayan biri olmak, hem de çevrenizde bıraktığınız izlenimi pozitif yönde değiştirmek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Etkileyicisiniz. Bunun etkisini arttırmak için cildinize, bedeninize ve ruhunuza iyi davranmalısınız.

Yeni insanlar tanımak, çevre edinmek, iş bağlantıları kurmak ve konuşmalarınızla iz bırakmak bu yıl sizin için her zamankinden daha farklı sonuçlar getirebilir. Yerine göre hareket edecek, herkes ve her şey için yeni bir doz belirleyeceksiniz. Kendinizdeki bu değişimin meyvelerini topladığınızda, yaptığınızın ve yapmadığınızın anlamlarını daha net bir şekilde görebilirsiniz. Kaçırdıklarınızı yakalıyorsunuz. Bu da özgüveninizi tazeleyecektir. Kimsenin yapamadığı şeylere imza atmak için, buna öncelikle sizin inanmanız gerekiyor.

2023’ün özellikle ikinci yarısında bu inancı yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Hayat size, sizin beklentilerinizin çok üstünde gelişmeler yaşatabilir. Ev sahipliği yapacağınız tüm iyi duygulara hazırlıklı olun. Zira burcunuzda gerçekleşecek yeniay, size bu konuda tüm desteği sağlayacaktır.
 
Dedikodu, sosyal mobing ve gereksiz işlerden sıyrıldığınız kadar zihninizin berrak olacağı dönemler yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla negatif etki taşıyan, sizi de kendisiyle birlikte aşağıya çeken konulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Bir gün, her şey yoluna girebilir. Önemli olan o gün geldiğinde sizin ne hissettiğiniz, neye sahip olduğunuzdur. Geleceğe dönük planlar yaparken bunu baz almalısınız. “Ne götürmek istiyorum, benim yanımda ne/kim olmalı?” Gibi sorulara cevap arayabilirsiniz. Bu cevapları bulabilmeniz bazı acı tecrübeler yaşayabilirsiniz. İşte tam da bu cümledeki gibi, acı olana tecrübe gözüyle baktığınızda süreç sizin için daha yapıcı bir hale gelebilir. Korkuları, endişeleri bir kenara bırakın ve açılan yolda yürümeye devam edin.

Bu sene evlilik ya da nişan kararı alıyorsunuz!

Bu yıl ilişkilerinizde yeni bazı kararlar alacaksınız şayet evlisiniz çocuk sahibi olmak ya da bekarsanız var olan ilişkinizi ciddiyete taşımak isteyebilirsiniz.

2022 senesinden beri ilişkileriniz çok zorluklar gördü. hiç bitmez dediğiniz ilişkileriniz bitmek zorunda kaldı ama şimdi önümüze bakıyorsunuz ve artık yepyeni yoluna kararlar alıyorsunuz. Özellikle haziran ayından sonra bu kararlarınız gündeminize taşınıyor