Boğa Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Hayatınızda artık belirsiz bir şey kalmıyor!

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, finansal açıdan şanslı olduğunuz bir yıla “merhaba” diyorsunuz. Maddi güvence sizin bu hayattaki en önemli motivasyonunuz! Dolayısıyla da size bunu sağlayacak her imkana açık ve hazırsınız. Tarzınızda, duruşunuzda, alışkanlıklarınızda değişikliğe gitmek gerektiğinde, zorlansanız dahi yaşam standartlarınızdan ödün vermiyorsunuz. Bu direnci kırmaya başladığınız bir 2022 yılından sonra değişen ve yenilenen hayatınızın meyvelerini 2023 yılında, özellikle Jüpiter’in de burcunuza geçişi ile fazlasıyla alabilirsiniz.

Yılın ilk ayında Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketini sonlandırması size bu konudaki ilk sinyalleri yakıyor. Burcunuzda geri hareketini devam ettiren Uranüs’ün de ileri hareketi, taşların yerine oturmasını sağlayacaktır. Anlam aradığınız her konuda soru işaretlerini silebilirsiniz. Durmak yerine hareket etmenin önemi hayatınızın pek çok noktasında etkisini gösterebilir.

Mobbingler, baskılar, dayatmalar görebilirsiniz. Bunlar size “yine mi kurtulamadık?” Dedirtiyorsa, hala bazı konuları tam olarak anlayamamış olabilirsiniz. Telafisi olan bir yıldasınız. 2023, 2022 yılının yaralarını sarmak adına size hem duygusal hem de sosyal yönden fırsatlar tanıyabilir. Üzerinize düşeni yaptığınızda, hayat da size karşı üzerine düşeni yapacaktır. Alma-verme dengesi üzerine çalışın, bunun faydasını -hesapsızca- ilerlediğinizde daha iyi görebilirsiniz. İşinize, hedefinize, kendinize layık gördüğünüz hayata hizmet etmekten bir an olsun vazgeçmemelisiniz. Heyecan verici bir yenilenme dönemi sizi bekliyor.

Finansal durumunuzu iyileştiriyorsunuz!

Parasal evinizde uzun süren Mars gerilemesi artık 14 ocakta bitiyor. Kendinize olan güveniniz artarken gerek maddi gerek manevi daha iyi hisler içine giriyorsunuz. Paranızı veya yatırımlarınızı daha rahat bir şekilde belirleyecek ve yıl içinde kaybettiklerinizin karşılığını alacaksınız. Eğer özel sektörde iş yapıyorsanız burada yeni bir departmana geçmek söz konusu olurken devlet ile ilgili beklediğiniz atama ya da terfiler özellikle 20 Ocak sonrası gerçekleşebilir.

Finansal anlamda tahmin edemediğiniz şekilde yaptığınız harcamalar ya da verdiğiniz borçları geri alma durumunuz gerçekleşiyor. Sizi içerden tüketen ne varsa artık bunları bırakıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Venüs, 20 Şubat sonrası kendi döngüsünü tamamlıyor ve Koç burcuyla yeni serüvenine başlıyor. Bu size bir ilham verebilir. Fikirlerinize, cesaretinize ve heyecanınıza güvenmeyi seçin. Hayatla aranızı buluyorsunuz. Şifanın kendinizle, hayatla ve yaşadıklarınızla barışmakta olduğunu fark edebilirsiniz. Zira artık hayatınızda, her zamandakinden daha fazla huzur istiyorsunuz. Tüm girişimleriniz, içinizde yürüttüğünüz planlarınız da buna hizmet etmek üzere tasarlanabilir.

Uzun ilişkiler taçlanıyor

Hayatınızda neyin ne ölçüde yer alacağına karar verebilirsiniz. Bu belki de bir evlilik kararı olabilir ya da 2022 sonlarında evlendiniz çocuk sahibi olma yönünde olabilir. Bu konuda daha önce verdiğiniz kararları gözden geçirmek, en önemli adımınız olabilir. Yılın kalanına ve devamındaki yıllara bırakacağınız her şey, burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile daha görünür hale gelebilir. İmkansız sandıklarınızın mümkün, uzak sandıklarınızın yakın olduğuna şahitlik edebilirsiniz. Her şeyin bir devinimle ilerlediğini görmek, en önemli tecrübeniz olabilir. Büyük düşünmek, büyük yaşamak, büyük hissetmek üzerine kurulu bir düzene geçiyorsunuz.

Mart ayında büyük bir zafer elde ediyorsunuz

Farkında olmadığınız bağımlılıklar, yeme içme düzeninizden mental sağlığınıza kadar etki eden unsurlar gözünüze çarpabilir. Güven arayışına girerken, güven kriterlerinizi de değiştirebilirsiniz. Bunca değişikliği neden yaptığınızı, yapmak zorunda kaldığınızı daha net bir şekilde görebilirsiniz. Tüm bunların burcunuzdaki ay tutulmasıyla ayyuka çıkışı, açmak üzere olduğunuz yeni sayfanın önemini bir kez daha vurguluyor. Üzerine gidin, çalışın ve umudunuzu koruyun.

Dengeli ilerleyin ve kritik olan ilişkilerinizde çok fazla yorum yapmayın

Geçmişe müdahale edemezsiniz ama geleceğin her anına iyi izler bırakma şansınız her zaman vardır. Bu da sizi, müdahale edemediğiniz için üzüleceğiniz bir geçmiş yaşamış olmaktan koruyacaktır. Küs ya da kırgın olduğunuz insanlarla nisan ayında bir özür ya da bir telafi alabilirsiniz. Mayıs ayında gerçekleşecek ay tutulması ile çok eski, derinlerde olan bir aşkın tekrar alevlenmesi söz konusu olabilir.