Başak Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, 2023’te hayat standartlarınızı ve alışkanlıklarınızı büyük ölçüde değiştirdikten sonra buna uygun çevreler ve iş üzerine bir sistem kurmak isteyebilirsiniz.

Başak ve yükselen burcu Başak olanlar, Venüs’ün, Güneş’in ve Satürn’ün Balık burcuna geçişi 2023’te değişim isteğinize dair size yol gösterecektir. Kimsenin bilmediği ya da anlamadığı hislerinizi, hayallerinizi somut bir zemine oturtmak en önemli çabanız olabilir. Kendinizin ve bıraktığınız etkinin farkında olmalısınız. Bu farkındalık size güzellik ve kazanç getireceği gibi bunları nasıl koruyacağınızı ve geliştireceğinizi de gösterecektir.

Maddi kazanımlarınızın artmasına yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Kulisten sahneye taşınan bir öykü yazmak isteyebilirsiniz. Geniş sınırlara sahip olmanın size sadece olumsuz sonuçlar getireceğini düşünmemelisiniz. Yeni çevreler, yeni insanlarla kurulan ilişkiler size düşündüğünüzden daha iyisini getirebilir. İhtimallerin iyisini düşünmeye başlıyorsunuz. Bu da aşırı kontrolcülüğü hafifletmenizi sağlıyor.

Hayatınızın asıl amacını bulacaksınız

Hayatınızın asıl amacını bulmaya yaklaştığınız bir yıldasınız ve bu kez bunun için çalışmalısınız. Bunu yapmalısınız da çünkü bu şekilde yaşamak yerine hayatın içinde daha canlı ve verimli bir yer edinmek sizin de hakkınız!

En büyük kabullenişiniz de bu yönde olacaktır. Hayatın ve hayatınızdaki insanların size getirdiği şeyi değerlendirmeye alabilirsiniz. Bu değerlendirme neticesinde, sizin için zor olduğunu düşündüğünüz her şeyin kolaylaştığını görebilirsiniz. Bırakıyorsunuz...

Değişikliklerin yaşanacağı yıl

Kendinizi geliştirmek için daha girişken ve heyecanlı olacağınız 2023 yılında hem mental hem de fiziki koşullarınızda değişikliğe gidebilirsiniz. İş değişikliği ve taşınmaların getirdiği bazı imkanlar size bu konuda fırsat tanıyabilir.

Yeni bir tarz belirlemek isteyebilirsiniz. Bu hayatta neye sahip olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz. İsminizi, işinizi, topluma sunmaya çalıştıklarınızı daha görünür hale getirebilirsiniz. Kendinizi önemsiyor olmanın bir bencillik olmadığını anlatabilirsiniz.
Jüpiter ve kuzey Ay düğümünün, hayatınızın geri kalanına etki edecek fırsatlarına odaklanın. Gelişin ve dağıttığınız ilginin önemli bir kısmını kendi gelişiminize ayırın. Sahaya çıkıp oynarken kendinize taraftar olmayı ihmal etmeyin.

İnadı bırakıp mutluluğu seçiyorsunuz

2023’ün ikinci yarısına Mars’ı burcunuzda ağırlayarak giriyorsunuz. İnce hesaplar yapabilirsiniz. Ancak bunu hesap sormak için yapmamalısınız. Yaşadığınız yeri değiştirmek mümkün değilse koşullarınızda, alışkanlıklarınızda değişiklik yapabilirsiniz. Dolayısıyla eleştirinin ve enerjinin yönü konusunda çok iyi düşünmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Sizin için olumlu sonuçlar ve kazançlar doğacakken buna gereksiz detayların zaman kaybıyla gölge düşürmemelisiniz. Sorunların çözülmek için olduğunu unutmamalısınız. Ve unutmamanız gereken bir diğer konu da her sorunun içinde ihtiyacınız olacak bilginin de saklanmasıdır. Pusulanızı kendinize ayarlayın ve bu şekilde ilerleyin. Bedeninizi ve kalbinizi hiç yoktan sebeplerle yormamalısınız.

Sağlığınıza ve kişisel bakımınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Bu sayede motivasyonunuzu hep yüksek tutabilirsiniz. İlişkiler konusunda da şanslı ve imzalara açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Ancak sakin ve makul hareketlerle adım atmalısınız. İnadı bırakıyor, mutluluğu seçiyorsunuz.