Balık Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Güneş, Venüs ve Merkür ateşli Yay burcunda seyahat ederek haritanızın profesyonel hırsları yöneten bölümünü harekete geçirirken, bu ay kariyer anlamında bir değişiklik yaşamanız mümkün. Bu kozmik iklim şanslı olmaya hazır olsa da, çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırırsanız sorunlar ortaya çıkabilir. Sınırlarınızı anlamak ve kendinizi deneyebilmek için büyük hedeflerden önce kendinize daha küçük adımlar atmayı gösterin. 6 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna girdiğinde daha stabil kalmanıza yardımcı olabilir, ancak kontrolü bırakmanız ve başkalarının size yardım etmesine izin vermeniz gereken zamanlar olabilir.

Jüpiter burcunuzdan ayrılıp yirminci günde Koç burcuna tekrar girdiğinde, odağınızı istikrara yönlendirdiğinde bir değişim fark edeceksiniz. Bu kozmik iklim hedefleriniz için attığınız adımlarla birlikte gelecekte atacağınız adımları da kapsıyor. Yıldızlar bolluk getirmek için hizalanırken, finansal durumunuzu iyileştirme fırsatları gizemli şekillerde ortaya çıkabilir. Ancak, bu kazanımlar için çok çalışmanız gerekecek ve rekabetçi yapınızın karıştığı zamanlar olabilir.

Kış gündönümü, 21 Aralık'ta güneş Oğlak burcuna girdiğinde ortaya çıkar ve masaya istikrarlı ama sosyal bir hava getirir. Liderlik rolleri ve popülaritenizdeki artışın ortaya çıkması muhtemeldir, bu da ilgi odağı konusunda rahat olmanızı önemli hale getirir. Bu güneş yerleşimi, profesyonel hedefleriniz söz konusu olduğunda yeni ittifaklar kurmanıza da yardımcı olabilir, bu nedenle fırsat doğduğunda bağlantı kurduğunuzdan emin olun.