Aslan Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, zorlu bir turu tamamladıktan sonra rahat bir nefes alacağınız 2023 yılına giriyorsunuz. İlişkileriniz başta olmak üzere, geride kalan zamanda tecrübe ettiğiniz her şeyi uygulayabileceksiniz.

Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar, 2023’te yeni mesafelerin ortaya çıkması sizi rahatsız etmeyecektir. Bunu bitiş ve başlangıç olarak değerlendirmek sizin tutumlarınız kadar karşı tarafın tutumlarıyla da ilgili olacaktır. Zira Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu çevrenizdeki herkesin birbirine olan bakış açısını etkileyebilir. Barışmalar, yeni anlaşmalar ve yeni ilişkiler gündeminizde fazlasıyla yer tutabilir.

Yeni sayfalara ve kitaplara hazırlıklı olmalısınız. Hayatınızı derinden etkileyen, özeleştiri yaptığınızda size farklı seçenekler sunan tüm bireysel konularda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu isteğin içinizde olması, mecburi olarak karşınıza çıkan konularda köşeleri yumuşatmanızı sağlayabilir. Yanlış ve doğruların ortaya çıkışını doğru kullanmak, hangi noktaya bir kez daha ya da son kez düşeceğinizi size gösterebilir.

Duygusal kazalara karşı da dikkatli olmalısınız

Bir döngüyü tamamlamak, kendi hayatınıza ışık tutmak mart ve nisan aylarındaki gündeminiz olabilir. Hayattan beklentilerinizi, inandığınız konuları ve bunlara olan bağlılığınızı görmek adına önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Fiziksel kazalar kadar duygusal ve mental kazalara karşı da dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi önemsemek sizin için her zaman geçerli ancak 2023 yılında bunu daha sonuç odaklı hamlelerle süslemelisiniz.

Kariyerinize, günlük yaşantınıza, insanlarla olan iletişiminize katkı sağlayacak yenilikleri araştırmalısınız. Bu konuda önünüze gelen fırsatları değerlendirmek, bunlara zaman ve mesai harcamak yılın ikinci yarısı itibariyle daha kalıcı ve görünür sonuçlar doğurabilir.

Jüpiter’in hem Koç burcuna hem de Boğa geçişi, sizi bu anlamda fazlasıyla destekliyor. Karşılaştığınız insanların ve durumların hayatınıza nasıl yansıyacağına, bu desteği nasıl değerlendireceğinize siz karar vereceksiniz.

Kendinizin en iyi halini bulmak isteyebilirsiniz

Mars’ın yılın bir bölümünü burcunuzda ilerleyerek geçirmesi, zamanı nasıl geçireceğiniz konusunda ipuçları taşıyabilir. Kendinizin en iyi halini bulmak isteyebilir ya da bunu yapmanızı gerektiren, size hatırlatan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygusal kontrolü elinizde tutmak bu süreçte size çok fayda sağlayabilir.

Hislerinizi değil belki ama onların size yaptıracaklarına müdahale edebilirsiniz. Yanlışı doğruyu ayırt etme konusundaki tecrübeleriniz size ışık tutacaktır. Çaba göstermenin, hayata ve kendine emek vermenin önemini anlayacağınız bir dönem olabilir. Bu da gerekli motivasyonu bulmanız için size göstergeler getirebilir.

Yaptığınız her şeyin size geri döneceğini bilmek, ne yapmanız ve yapmamanız gerektiği konusunda işinizi kolaylaştıracaktır. Sizi bundan alıkoyan ortamların ve insanların etkisinde kalmamayı seçerek kendinize en büyük iyiliği yapabilirsiniz.

Medeni durumunuz ve iş hayatınızla ilgili kararlar önemli

Tutulma mevsimlerinde tercih ettiğiniz yaşam koşullarının ve alanlarının size ne kadar fayda sağladığını düşünebilirsiniz. Bir şeyi gerçekten ihtiyacınız doğrultusunda mı yaptınız yoksa tamamen keyfi olarak mı uyguladınız buna karar vermeniz gerekebilir.

Ayrımları doğru yapmanız gereken bir yılı tamamlamaya yaklaşırken, elinizde ne kadar artı olursa sizin için bir sonraki sene de o kadar verimli geçebilir. Ayak uydurmanın, bazen de yolunuzu değiştirmenin gerektiği Boğa-Akrep tutulmaları, medeni durumunuz, iş hayatınız ve yaşayacağınız çevre konusunda size önemli kararlar aldırabilir.