Akrep Burcu 2023 Yılı Astroloji Yorumu

Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, sabit sandıklarınızın değiştiği bir 2022’nin ardından her şeyin karşılığını almaya başlayacağınız bir yıla giriyorsunuz.

Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2023’te önünüze set çekildiğinizi düşündüğünüz alanlarda, özellikle ilişki ve kariyer noktasında hız kazanabilirsiniz. Yapabilecekleriniz kadar, yaptıklarınızın beklemediğiniz sonuçlarla sizi mutlu ettiğine dair gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Değişmeye karşı olan sert tutumunuzun kırıldığını önce kendinize sonra da çevrenize göstermelisiniz.

Hayatınızın maddi ve manevi standartlarını iyi bilmenizde fayda var. Mart ve Nisan ayları bu konuda önemli haberler barındırabilir. Yaşadıklarınız ve yapmak istedikleriniz karşısında emin olmanız sizi ileriye taşıyabilir. Kaliteli ortaklıklar, gelir getirici gelişmeler ve yeni çevrelere açık olma gibi gündemleriniz olabilir.

Bu durumun bir dezavantajı olarak, olumsuz karşılıklar veren ya da manipüle etmek isteyen kişilerle de yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Duruşunuzu bozmadan devam edebilmelisiniz. Çünkü hayatınıza giren herkesin size karşı önemli etkilerinin olabileceği bir dönemdesiniz. Odağınızı bu şekilde tasarladığınızda, elde edecekleriniz sürpriz olabilir. Bu sürprizleri seveceksiniz.

Ağırlıklarınızdan kurtulma zamanı

Ağırlıklarınızdan kurtulacaksınız. Aslında sizi ne kadar yorduğunu fark ettiğiniz alışkanlıkların yerine yenisini koyacaksınız. Boğa ve Akrep hattındaki tutulmalarıyla bu durumlar daha baskın bir hale gelebilir. Artık direnç göstermeyi bıraktıysanız, yani geride kalan yılın derslerini tamamladıysanız bu süreç sizin için daha kolay ve verimli hale olabilir.

Kendinizi bile bile bir zorluğun içinde bırakmamalısınız. Önyargılarınız kadar önsezilerinizi nasıl kullanacağınız önemli olacaktır.

Çevrenizdeki insanların da zorlukla ilgili hikayelerinin olduğunu bilmelisiniz. Bu da size, anlamayı ve ilişki kurmayı kolaylaştıracak ipuçları getirebilir. Karşınızdaki insanın düşüncelerine ve desteğine alan tanımak, bugüne kadar nerede eksik olduğunuzu size hatırlatacaktır. Dünden daha iyi bir insan olmak, dünden daha iyi işler ve dünden daha iyi ilişkileri hayatınıza katmanın en kolay yolu empatidir.

Kendinize hedefler belirleyeceksiniz

Yılın ikinci yarısına iş dünyasındaki başarılarınızda damga vurabilirsiniz. Burada okuduklarınızın gerçek olması için çok çalışmanız, çok sabretmeniz, kendinizi çok geliştirmeniz gerekebilir. Bu da oldukça stresli bir süreç demek oluyor. Stresinizi yönetmek, hırs yerine tutkunuza kulak vermek zor olsa da başaracaksınız.

Hak ettiğinizi düşündüğünüz statülerin ya da maddi kazançların önünü açıyorsunuz. İş birliği ve iş bitiriciliğine yatkın özellikleriniz size fark attırabilir. Sakin kalın, kendinize hedefler, öncelikler belirleyin ve bunlara göre ilerleyin.
İş arkadaşlarınız, ailenizin kadın üyeleri ya da kadın üstlerinizle gireceğiniz iletişimler sizin için öncelikli ve önemli hale gelebilir. Ne dediğinizi, ne yaptığınızı bilerek ve onlardan alacağınız geri bildirimleri de kullanarak ev ve iş hayatında istediğiniz sonuçları almaya başlayabilirsiniz. Şanslınız, bunun farkında olarak hareket edin.

Büyük resmi gördüğünüz bir yıl olacak

Yönetici gezegeniniz Mars başta olmak üzere Güneş, Merkür ve Venüs’ün de burcunuzda ilerleyişi hem yenilere hem de ertelenenlere bir fırsat tanıyabilir. Bunun ne olacağını, bugüne kadar yaptıklarınız ya da yapmadıklarınız belirleyecektir. Detaylara takılmak yerine büyük resmi görmeye çalışmalısınız. Bunun size zaman ve kazanç kaybettirdiği günleri düşünün ve aynı hataya bir kez daha düşmeyin.

Birçok şeyi fark ettiğiniz, öğrendiğiniz ve yeniden değerlendirmek için bir şans ettiğiniz bu dönem hem 2024’ü hem de sonraki yılları daha mutlu şekilde geçirmenizi sağlayacaktır.

Seçimlerinizi neye göre yapacağınıza dair düşünceler edinmelisiniz. Finansal açıdan istediğiniz noktaya gelmek motivasyonunuzu arttırabilir. Başladığınız ve geldiğiniz nokta arasındaki farkı hatırlayın. Hiçbir şeyin boşuna yaşanmadığının sembolik ama önemli bir kanıtı olabilir.