Demet Özdemir Google News

Demet Özdemir Kimdir?

1 tepki
  • 19 Şubat 2022
  • 0
Font size:
  • 26 Şubat 1992
  • 32

Demet Özdemir ,Dansçı olarak bildiğimiz ve sonradan oyunculuğa geçiş yapan güzel ve gittikçe oyunculukta ustalaşan isimlerden biri. Efes kızlarından bildiğimiz Demet Özdemir , Bengü’yle de çalıştı. Onu şimdilerde ise aklınıza getiren işleri ise , No: 309 (Lale),Sen Kiminle Dans Ediyorsun? (Aysel) ,Çilek Kokusu (Aslı) gibi yapımlar. Lafı fazla uzatmadan, Demet Özdemir’in biyografisinin detayına inelim.

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde bir kasabada dünyaya gelmiştir. Çocukken annesi ile babasının boşanmasının ardından İstanbul’a taşınmışlardır. Annesi, abisi ve ablasıyla yaşamaktadır. Hatta ablası çalışıp kolejde Demet Özdemir’i okutmuştur .

Eğitimini , en sevdiği işi olan dans yüzünden birçok kez ara veren Özdemir, Bengü’nün dans kadrosuna girdi, 1,5 yıl burada dans etti. Bu yüzden de okulunu bırakmıştı. Okulunu da bitirmek isteyen Demet Özdemir, akşam lisesine giderek , lise eğitimini bitirdi. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Mezun olduktan sonra da 2 yıl Şahika Tekand‘da tiyatro eğitimi gördü.

2009 yılında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosundaydı.

Bengü’nün dans kadrosundan ayrıldıktan sonra, 2012 – 2013 yıllarında Efes Kızları ile dans etti. Bu sayede reklam filmlerinde oynadı. Yavaş yavaş kendini tanıtmaya başladı. 2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak reklamlarda yer aldı. Ardından 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı.

    Yorum Yaz